fluinox

Disseny de la Imatge corporativa

Estàs començant un nou projecte professional o necessites crear una marca per un nou producte o servei? O potser vols renovar la teva imatge corporativa?

En qualsevol dels casos, a Imatge més Comunicació trobaràs professionals amb una àmplia experiència en el disseny i desenvolupament de la marca.

Explica’ns que necessites i nosaltres t’ajudarem a donar forma a les teves idees i aconseguir una imatge corporativa amb la que sentir-te plenament identificat, però també t’assessorem per a construir una marca coherent i que doni resposta a tots els teus objectius d’empresa.

→ Disseny del logotip

→ Disseny de catàlegs

→ Retolació

→ Interiorisme

Disseny digital

Tenir presència i visibilitat en l’entorn digital és cada vegada més important per les marques.

Internet i les xarxes socials han anat ampliant el ventall de possibilitats que poden oferir a les empreses i creixen els espais de negoci i de comunicació amb els clients.

Des de Imatge més Comunicació t’oferim diverses opcions adaptades a les teves necessitats, tant si necessites el disseny d’una pàgina web de format més reduït per explicar qui ets i què fas, com si vols desenvolupar la teva pròpia botiga virtual i oferir als teus clients la versió de compra on-line a través d’una e-commerce o d’una aplicació mòbil.

→ Disseny Web

→ Disseny App

→ Disseny Newsletter

→ Disseny Banners

descens

Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.