Happy business to you!

Si, si, sona realment bé!… i és que… a qui no li agradaria tenir molts negocis feliços?
Ens ha entusiasmat la idea de poder dessitjar-vos això i també poder aportar-vos una mica d’il·lusió, però de ben segur que penseu que tenir bons desitjos no costa gaire, el que de veritat costa és aconseguir que aquest es facin realitat.


Així que he decidit posar-hi fil a l’agulla i hem dissenyat aquesta campanya per intentar que aquests finalment s’acabin materialitzant.
Per què? Perquè part de la nostra feina és ajudar a les empreses a aconseguir moltes oportunitats de negoci.
Com? Treballant la visibilitat de la marca a través de la comunicació, la publicitat i el màrketing on-line.
Per tant, he pensat que podríem començar repassant 3 idees clau,  que tot i que poden semblar d’allò més elemental us puc assegurar per experiència que moltíssimes vegades les empreses no practiquen i estic segura de que podrien ajudar molt a millorar la seva visibilitat.

Idea clau 1: Mostrar una bona imatge de la marca.

Idea clau 2: Fer alguna campanya publicitària

Idea clau 3: Treballar el posicionament

Semblen obvietats, oi?, doncs esperem que aquests senzills arguments que tot seguit us aniré explicant en el blog us puguin ser útils i si més no serveixin com a petita guia de reflexió sobre la gestió de la vostra marca i les accions de comunicació que actualment esteu fent o que potser teniu previstes fer.
Tanmateix, si trobeu interessant dur a terme alguna d’aquests accions, nosaltres us podem oferir també solucions professionals.
Trobareu 3 plans de preus que contenen serveis específics per a cada cas, però si el que busqueu no encaixa en aquests plans, no dubteu en comentar-ho amb nosaltres, perquè també us podem ajudar a trobar altres solucions.
Per últim, només afegir que comencem aquesta campanya amb un 10% de descompte per les contractacions dels packs bàsics i publicitari signats a l’octubre.

 

Anna Sardà

 

 

Leave a comment