Nova web, nou blog i nous projectes

Estrenem web i blog i també estrenem nous projectes.

Tot plegat un gran repte en aquests temps difícils, però tot i que possiblement això sigui molt estrenar, us puc assegurar que aquestes estrenes em fan moltíssima il•lusió, així doncs, res millor per continuar lluitant que afegir-hi una miqueta d’alegria i una gran dosi de motivació i de treball.

Entreu, us convido a participar en la nova etapa digital d’Imatge més Comunicació i desitjo que us agradi, i és que en aquesta nova web volem que us hi trobeu molt còmodes.

Ara podreu visualitzar la majoria dels nostres projectes, bé, no tots, però paciència, perquè hi estem treballant, però si que podreu anar veient què fem i com ho fem d’una manera àgil i pràctica.

També m’agradaria que aquest fos un espai on hi trobéssiu continguts interessants sobre el nostre sector i per això he volgut iniciar un blog amb informació i amb entrevistes per conèixer experiències empresarials en comunicació, publicitat i màrqueting digital.

Us proposo un lloc obert al diàleg, al coneixement i a l’actualitat on compartir opinions i emocions amb els lectors, però també amb altres professionals que ens acompanyen i/o ens han acompanyat durant tot el nostre trajecte empresarial.

Per cert, un trajecte que aviat ja complirà els 10 anys de vida!

Per acabar, vull aprofitar ara aquestes línies i l’inici d’aquesta nova etapa per agrair a tots ells la seva confiança, suport i complicitat fins el dia d’avui, ja que sense ells això no hagués estat possible.

Gràcies a tots i endavant!

Anna Sardà

Leave a comment