Objectiu 2015

3,2,1…

Ja ha començat el compte enrere, el 2015 ens espera.
Un nou any, nous reptes, il·lusions, objectius…i dubtes…ho aconseguirem?
Com? Segur que amb molt d’esforç, treball i imaginació…
I si pot ser també amb una mica d’ajuda, per això us recordem que encara estan oberts alguns dels programes d’ajuts a les empreses que internacionalitzen a través d‘Acció, l’agència adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i dels quals formem part com a assessors validats en els programes de màrqueting digital.

Però sinó encaixeu en aquests programes o no sou empreses exportadores, també us recomanem treballar les estratègies SEO per aconseguir més visibilitat i més visites al vostre web o blog, perquè aquest 2015 continua la cursa per les primeres posicions en les llistes de resultats dels buscadors.
Paraules claus, continguts de qualitat, links,… però tot i que això ja ho sabíem, ara la diferència radica en generar continguts reals i coherents, més professionals i de més qualitat, perquè Google cada vegada vigila més i més, i penalitza aquelles accions que només estan pensades per millorar en el rànquing.

En definitiva, en aquest nou any també serà determinat una bona gestió de la comunicació on-line per les empreses que vulguin estar en la primera pàgina, així que caldrà pensar bé en què dir i com dir-ho, per tal de generar uns bons continguts.

 

Leave a comment