Treballar el posicionament on-line

Idea clau 3: Treballar el posicionament on-line

SEO, SEM, Xarxes Socials i Reputació digital.
Està clar que el Màrketing digital és imprescindible per treballar la visibilitat i el posicionament d’una empresa en la xarxa.
La possibilitat d’estar a prop dels clients les 24h. al dia i els 7 dies a la setmana és tot un repte i més si pensem que aquests clients poden estar arreu del món.

 

La nostra recomanació és que hi he dediqueu molta atenció a aquesta apartat i que no dubteu a invertir en posicionament, però no cal gastar una fortuna en campanyes d’Adwords o en anuncis, sinó que s’ha de començar per establir un pressupost dedicat i dissenyar i planificar una bona estratègia en funció de cada cas i de cada necessitat, començant per tenir una web ben construïda.

Esperem que aquestes 3 idees us ajudin a tenir en compte alguns detalls sobre com gestionar la vostra marca i millorar la vostra visibilitat per arribar millor als vostres clients i generar més oportunitats de negoci.

Una vegada establerts aquests conceptes bàsics us animem a continuar visitant el blog perquè anirem desenvolupant amb més detall cada un d’aquests temes.

 

 

Leave a comment