L'agència

Imatge més Comunicació inicia el seu recorregut com agència l’any 2006 amb el propòsit d’oferir solucions professionals i personalitzades a empreses, institucions i entitats, per tal d’ajudar-les a gestionar la seva comunicació d’una manera òptima, efectiva i coherent.

Estar a prop dels nostres clients, conèixer i entendre les seves necessitats i aconseguir aportar els recursos més adients per donar resposta als requeriments de cada projecte han estat i són les nostres màximes de treball.

Hem creat un ampli catàleg de serveis i comptem amb el suport d’experts professionals que, especialitzats en cada àrea, ens ajuden a oferir un servei de comunicació integral i de gran qualitat professional.

Aquest treball d’equip ens permet dissenyar i gestionar solucions específiques adaptades a cada cas i a cada client.

Els serveis

A Imatge més Comunicació dirigim, coordinem i gestionem tots els processos, les activitats i els professionals que intervenen en cada projecte, des de la creació de la marca fins a qualsevol aplicació de la comunicació corporativa.

Us ajudem a planificar estratègicament les accions i tenim cura de la seva creació, producció i promoció perquè vosaltres pugueu optimitzar temps i recursos i aconseguir uns resultats més eficients i efectius.

Ens ocupem del disseny, dels continguts, de la fotografia, de la impremta i de gestionar els vostres canals de comunicació interns i externs.

A més, ens adaptem a cada situació, ens podem integrar en el vostre equip o en el vostre departament de comunicació.

Crear valor de marca

La imatge d’una marca es construeix dia a dia i és el resultat del conjunt d’accions que realitza.

La seva fortalesa es basa en els seus valors diferencials i en com la seva filosofia s’aplica de manera coherent i transversal en les diferents activitats que es duen a terme.

Analitzant els valors de la teva marca us ajudarem a construir i a desenvolupar una identitat i un relat corporatiu original i significatiu.

Us oferim un control d’implementació a 360 º perquè el vostre missatge i la vostra imatge de marca es mantinguin sempre fidels als vostres principis i propòsits.


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.