imatgemescomunicacio_posicionament_marca

POSICIONAMENT DE MARCA

Diferenciar-se no és fàcil, per captar l’atenció del públic, guanyar seguidors o aconseguir la confiança dels clients podem utilitzar diferents recursos.

El preu, el servei i la qualitat dels productes poden ser els elements més competitius d’una marca, però amb quins altres trets ens podem distingir?

Existeixen altres variables que generen complicitat i poden determinar l’acció de compra i la fidelitat del client, com ara els seus principis i valors fundacionals, el compromís social de la marca i la connexió amb els interessos del seu públic i la resposta a les seves necessitats.

Descobrim l’ADN de la marca i els seus propòsits per construir un relat original i singular i dissenyem estratègies per posicionar-la, dotant de significat i coherència les accions que realitza.

→ Disseny de la marca

→ Anàlisi de posicionament

→ Accions de compromís social

 

 

EL PLA DE COMUNICACIÓ

T’ajudem a orientar les teves accions per tal d’aconseguir uns resultats més òptims, des de la creació de la marca fins a l’aplicació en tots els àmbits comunicatius de la teva empresa.

Analitzem els valors i propòsits de la marca, la seva història i el seu entorn i dissenyem estratègies i planifiquem les accions per aconseguir un millor impacte i una resposta més positiva de les accions de promoció, captació i fidelització de clients.

T’ajudem a construir una narrativa visual i textual capaç de transmetre de manera fidedigna els teus valors i atributs per tal de diferenciar-te i els integrem en cada un dels canals de comunicació per posicionar correctament la marca i diferenciar els teus productes i serveis.

→ Anàlisi i estratègies

→ Pla d’acció i calendari

→ Avaluació

imatgemescomunicacio_pla_comunicacio
imatgemescomunicacio_experiencia_usuari

L'EXPERIÈNCIA D'USUARI / CLIENT

Pensar a oferir una bona experiència a l’usuari i també als clients és una de les nostres màximes de treball.

A Imatge més Comunicació analitzem els diferents punts de contacte i les necessitats de cada públic i projectem dissenys i estratègies perquè la seva relació amb la marca sigui sempre satisfactòria, tant en el procés de compra o contractació de productes i serveis, com en la usabilitat dels entorns digitals.

Treballem perquè les seves experiències i la seva percepció siguin sempre positives.

→ Disseny del plànol de contactes

→ Servei de Mistery Shopping

→ Disseny UX


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.