Accions de responsabilitat social a Imatge més Comunicació

RESPONSABILITAT SOCIAL

Som una agència de comunicació amb vocació social i tenim experiència dissenyant i desenvolupant projectes en organitzacions sense ànim de lucre, per això, ens agradaria acompanyar-vos en les accions d’impacte social dels vostres programes de RSC/RSE.

Us oferim serveis de consultoria en projectes socialment responsables que aportin valor a les organitzacions, a la comunitat i al medi ambient.

A partir d’una diagnosi inicial, definim estratègies per donar resposta als vostres objectius i proposem accions en línia amb la vostra missió corporativa, acompanyant-vos en la implementació i gestió d’aquestes.

Treballem en xarxa i creem aliances amb entitats del tercer sector i institucions per impulsar conjuntament projectes socials, culturals i educatius.

→ Assessorament, disseny i gestió d’accions i projectes

→ Activitats formatives, jornades i esdeveniments solidaris

→ Plans de patrocini i campanyes de comunicació social

 

 

OBJECTIUS DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

L’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible va ser aprovada l’any 2015 per l’ONU i té com a objectiu aconseguir un món més feliç i saludable.

La iniciativa pretén fer possible el canvi fixant 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS)  per combatre la pobresa i el canvi climàtic i promoure l’educació, la igualtat de la dona o la defensa del medi ambient.

Per aconseguir-ho, s’ha fet una crida a la participació, demanant la implicació ciutadana, empresarial i política perquè amb la col·laboració de tothom, el canvi sigui possible.

Nosaltres també hi volem contribuir per donar suport a les vostres iniciatives.

Disseny d’accions socials, culturals i educatives relacionades amb els vostres ODS

→ Disseny de campanyes de sensibilització social

→ Redacció d’articles en clau social i llenguatge de gènere

Objectius desenvolupament sostenible
Voluntariat corporatiu, projectes i programes a Imatge més Comunicació

VOLUNTARIAT CORPORATIU

A Imatge més Comunicació tenim experiència en l’acompanyament d’entitats i empreses en el disseny i gestió de programes o activitats que incorporin equips de voluntariat.

Explica’ns quin és el vostre projecte inicial i nosaltres us ajudarem a formular i a desenvolupar un Pla de Voluntariat que sigui una experiència enriquidora, transformadora i molt positiva per a la vostra organització i per a les persones que hi participin.

Per aconseguir que les vostres accions donin resposta real a les necessitats socials, però també estratègiques per vosaltres, caldrà conèixer i analitzar els diferents programes actius d’entitats afins al vostre àmbit d’actuació.

Treballarem per crear aliances amb organitzacions, institucions i ens públics, si s’escau, per tal d’impulsar en conjunt les accions més adequades i que generin el màxim impacte social possible.

→ Disseny de programes de Voluntariat

→ Acompanyament en la redacció, revisió i posada en marxa

→ Accions de promoció i formació sobre voluntariat

 


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.