imatgemescomunicacio_comunicacio360

COMUNICACIÓ 360º

A Imatge més Comunicació cuidem tots els aspectes de la vostra comunicació.

Acompanyats de professionals experts i especialitzats en cada àrea, treballem en equip per donar resposta a les vostres necessitats de comunicació interna i externa.

Us oferim solucions per impulsar la vostra marca, connectar amb els vostres públics i promocionar els vostres productes i serveis.

Amb els nostres serveis de consultoria, disseny i comunicació volem ajudar-vos a aconseguir una comunicació de marca òptima, eficaç i coherent.

Des de la creació i disseny de la vostra identitat corporativa fins a l’adaptació de la vostra imatge i del vostre relat a qualsevol activitat, suport o canal.

→ Estratègies i planificació

→ Disseny de la marca i aplicacions

→ Casos d’èxit

 

RELAT CORPORATIU

Les empreses, entitats i institucions, mantenen un diàleg dinàmic amb el seu entorn a través de les diverses accions que realitzen.

La comunicació interna i externa utilitza diferents canals i formats i en ella intervenen personal intern i extern, usuaris, seguidors i clients, col·laboradors i proveïdors.

Per això, construir un relat oral, textual i visual sòlid i mantenir una narrativa corporativa coherent amb la identitat de la marca i amb els seus propòsits és un repte diari i complexa.

Manuals d’identitat corporativa, dossiers de benvinguda, la planificació i gestió de les xarxes socials o seguir les directrius d’un pla de comunicació, ens poden ajudar a aconseguir-ho.

→ Storytelling

→ Manuals i dossiers corporatius

→ Redacció de continguts

→ Planificació i gestió de les xarxes socials

imatgemescomunicacio_relatcorporatiu
partners_i+c

BRANDING PARTNERS

Ens agrada treballar en equip, per això, us proposem diferents solucions per estar més a prop vostre per poder resoldre de manera més àgil i eficaç les necessitats de comunicació que poden sorgir en el vostre dia a dia.

Amb el nostre Programa Partners ens podem adaptar a les estructures i dinàmiques de la vostra empresa destinant els temps i els recursos necessaris en funció de cada cas.

Aquestes solucions ens permeten formar part del vostre equip i funcionar com un departament intern de comunicació però amb els avantatges de l’externalització.

També ens integrem en equips d’altres professionals creant aliances i sistemes de col·laboració per desenvolupar projectes comuns.

→ Contractació de serveis

→ Col·laboracions externes

→ Aliances professionals

 


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.