imatgemescomunicacio_identitat_corporativa

IMATGE CORPORATIVA

Estàs començant un nou projecte professional o necessites crear una marca per un nou producte o servei? O potser vols renovar la teva imatge corporativa?

En qualsevol dels casos, a Imatge més Comunicació trobaràs un equip de professionals amb una àmplia experiència en el disseny i desenvolupament de la marca.

Explica’ns que necessites i nosaltres t’ajudarem a donar forma a les teves idees i aconseguir una imatge corporativa coherent i conseqüent amb la teva filosofia i els teus valors.

Una marca creativa i significativa per diferenciar-te i sentir-te plenament identificat.

→ Disseny del logotip

→ Aplicacions gràfiques de la marca

→ Retolació interior i exterior

→ Interiorisme corporatiu

IMATGE DIGITAL

Tenir presència i visibilitat en l’entorn digital és cada vegada més important e imprescindible per a les marques. Internet i les xarxes socials ofereixen nous espais de comunicació i de negoci.

Tant si necessites una web corporativa per explicar qui ets i què fas, com si penses en una botiga virtual per oferir als teus clients la versió de compra on-line a través d’una e-commerce o d’una aplicació mòbil, deixa’t acompanyar pel nostre equip de professionals.

Nosaltres t’ajudarem a desenvolupar el teu projecte de manera òptima i efectiva i a impulsar les vendes o a promocionar la teva marca amb campanyes de màrqueting on-line.

→ Disseny Web

→ Disseny App

→ Banners i Màrqueting Digital

→ Catàlegs Interactius

→ Multimèdia: Vídeo, Fotografia, 3D

imatgemescomunicacio_imatge_digital
imatgemescomunicacio_disseny_editorial

DISSENY EDITORIAL

Si estàs pensant a realitzar un projecte editorial et podem ajudar a crear la teva publicació.

Tant si es tracta d’una publicació impresa o d’una publicació en format digital, treballarem al teu costat per aconseguir un bon acabat final per al teu llibre, revista o diari.

Podem desenvolupar el projecte a partir dels teus continguts o ajudar-te en la redacció d’aquests. Una vegada tinguem clara la teva línia editorial, dissenyarem les composicions gràfiques que ens permetin transmetre la informació que vols donar d’una manera atractiva i equilibrada.

→ Disseny de catàlegs

→ Disseny de revistes

→ Disseny de blogs i newsletter’s

→ Disseny de llibres

PUBLICITAT

La publicitat et pot ajudar a promocionar els teus productes i serveis i a donar visibilitat a la teva marca.

Dissenyar una bona campanya publicitària té diferents fases, a Imatge més Comunicació, t’acompanyem durant tot el procés, des de la creació del missatge i l’eix creatiu fins a l‘adaptació als diferents formats publicitaris i la seva implementació en els diferents mitjans.

Tant si necessites fer una campanya com si només penses en el disseny d’un anunci, consulta les diferents opcions que et podem oferir.

→ Disseny Campanyes publicitàries

→ Disseny Anuncis premsa i revistes

→ Disseny Publicitat exterior

 

imatgemescomunicacio_publicitat

Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.