L'agència

Imatge més Comunicació inicia el seu recorregut com agència l’any 2006 a Banyoles, Girona, i neix amb el propòsit d’ajudar empreses, institucions i entitats a gestionar la seva comunicació i a impulsar la visibilitat de la seva marca i la venda dels seus productes i serveis.

Dia d’avui, continuem treballant amb els mateixos objectius però hem ampliat el nostre catàleg de serveis i hem obert noves línies de treball per donar resposta a les necessitats actuals de les organitzacions i també de la societat.

En aquest context de continua transformació tecnològica ens hem adaptat per ser més àgils i flexibles i poder aportar solucions expertes i específiques a cada projecte gràcies a la col·laboració i al treball en xarxa dels diferents equips de professionals que coordinem.

Per altra banda, potenciant la nostra vocació social i conscients de la necessitat urgent de contribuir al desenvolupament i a la sostenibilitat del nostre entorn i del nostre planeta, hem creat noves àrees de treball enfocades a l’acció i a la transformació social, cultural i educativa.

La Consultoria Social

La Consultoria Social és el resultat del nostre compromís amb la comunitat i amb el seu benestar i desenvolupament i forma part de la nostra evolució personal i professional i de la nostra experiència acompanyant organitzacions vinculades al tercer sector.

Aquest nou projecte té com a finalitat posar a l’abast de les empreses, institucions i entitats, diferents eines i recursos que les ajudin a dur a terme la seva missió social i a sensibilitzar la població de la necessitat de contribuir a treballar en conjunt pel bé comú.

Assessorem, dissenyem i desenvolupem accions i projectes que tinguin un impacte positiu en la comunitat i en el nostre entorn i en fem difusió utilitzant la comunicació com a eina de transformació social positiva.

El nostre equip

Direcció i coordinació de projectes

Anna Sardà

La meva trajectòria professional ha estat plural i molt enriquidora, he treballat tant en l’àmbit empresarial com per a diverses organitzacions sense ànim de lucre, executant tasques de diferents perfils i nivells de responsabilitat. Aquest fet m’ha permès participar en projectes d’àmbit cultural, social, educatiu i esportiu i col·laborar amb entitats, empreses i institucions públiques i privades.

Formada en Màrqueting i Comunicació corporativa per la UOC i per la UdG, en Humanitats i Comunicació cultural per la UOC i com a Mediadora cultural per la UB, sóc fundadora i responsable de projectes a Imatge més Comunicació i a la Consultoria Social.

Entre d’altres càrrecs i experiències en entitats del tercer sector, sóc presidenta, gerent i dinamitzadora cultural de l’Associació Catalana per al Foment de la Lectura i he treballat com a responsable de comunicació en el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i com a responsable tècnica territorial a Girona per la Federació Catalana de Voluntariat Social.

 

 

Responsable de projectes sòcio-educatius

Elisabet Fernández

Llicenciada per la Universitat de Vic amb el Doble Grau d’Educació Infantil i Primària, amb menció en llengua Anglesa i formada en el projecte Agenda 2030 i Desenvolupament Sostenible en l’àmbit d’Educació per la UNIR.


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.