Yellow pencil on a white background, minimalism. Abstract art, imagination, education.

Gestió integral. Comunicació 360º

A Imatge més Comunicació treballem perquè en totes les aplicacions de comunicació la teva marca es mantingui sempre coherent amb la teva identitat corporativa, tant pel que fa la imatge de la marca com per la filosofia que vols que transmetre.

Tenim en compte les dinàmiques i activitats de la teva empresa, t’oferim la possibilitat de gestionar íntegrament la teva comunicació.

Amb aquesta solució, t’ajudarem a optimitzar el temps i els recursos, planificar les accions i les inversions i dissenyant estratègies en funció dels teus objectius.

→ Plans de comunicació

→ Comunicació externa

→ Comunicació interna

→ Pack’s de contractació

Relat corporatiu

Tenir presència i visibilitat en l’entorn digital és cada vegada més important per les marques.

Internet i les xarxes socials han anat ampliant el ventall de possibilitats que poden oferir a les empreses i creixen els espais de negoci i de comunicació amb els clients.

Des de Imatge més Comunicació t’oferim diverses opcions adaptades a les teves necessitats, tant si necessites el disseny d’una pàgina web de format més reduït per explicar qui ets i què fas, com si vols desenvolupar la teva pròpia botiga virtual i oferir als teus clients la versió de compra on-line a través d’una e-commerce o d’una aplicació mòbil.

→ Disseny Web

→ Disseny App

→ Disseny Newsletter

→ Disseny Banners

Responsive devices on home office setup 3d rendering
Set of yellow cover and layout brochure, flyer, poster, annual report, design templates. Use for business book, magazine, presentation, portfolio, corporate background.

Disseny editorial

Si estàs pensant a realitzar un projecte editorial et podem ajudar a crear la teva publicació.

Tant si es tracta d’una publicació impresa o d’una publicació en format digital, treballarem al teu costat per aconseguir un bon acabat final per al teu llibre, revista o diari.

Podem desenvolupar el projecte a partir dels teus continguts o ajudar-te en la redacció d’aquests. Una vegada tinguem clara la teva línia editorial, dissenyarem les composicions gràfiques que ens permetin transmetre la informació que vols donar d’una manera atractiva i equilibrada.

→ Disseny de catàlegs

→ Disseny de revistes

→ Disseny de diaris, blogs i newsletter’s

→ Disseny de llibres

Publicitat

La publicitat et pot ajudar a promocionar els teus productes i serveis i a donar visibilitat a la teva marca.

Dissenyar una bona campanya publicitària té diferents fases, a Imatge més Comunicació, t’acompanyem durant tot el procés, des de la creació del missatge i l’eix creatiu fins a l‘adaptació als diferents formats publicitaris i la seva implementació en els diferents mitjans.

Tant si necessites fer una campanya com si només penses en el disseny d’un anunci, consulta les diferents opcions que et podem oferir.

→ Disseny Campanyes publicitàries

→ Disseny Anuncis premsa i revistes

→ Disseny Publicitat exterior

 

3d rendering of  advertising bilboard

Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.