Accions de responsabilitat social

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Assessorem els nostres clients i els acompanyem en el disseny i desenvolupament d’activitats i programes de responsabilitat social, RSC/RSE.

Oferim serveis de consultoria en projectes sostenibles i responsables, que aportin valor a les organitzacions, a la societat i al medi ambient.

A partir d’una diagnosi inicial, definim estratègies per donar resposta als vostres objectius i proposem accions en línia amb la vostra missió corporativa, acompanyant-vos en la implementació i gestió d’aquestes.

En funció del projecte, creem equips de treball coordinant persones expertes i especialitzades en cada àmbit d’actuació, així us podem garantir la màxima professionalitat en cada cas. També podem donar suport tècnic als vostres equips de manera puntual o continuada.

→ Assessorament, disseny i gestió de programes d’impacte social

→ Activitats formatives, jornades i esdeveniments solidaris

→ Plans de patrocini i donacions estratègiques

 

 

OBJECTIUS DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

L’Agenda 2030 sobre el Desenvolupament Sostenible va ser aprovada l’any 2015 per l’ONU i té com a objectiu aconseguir un món més feliç i saludable.

La iniciativa pretén fer possible el canvi fixant 17 Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS)  per combatre la pobresa i el canvi climàtic i promoure l’educació, la igualtat de la dona o la defensa del medi ambient.

Per aconseguir-ho, s’ha fet una crida a la participació, demanant la implicació ciutadana, empresarial i política perquè amb la col·laboració de tothom, el canvi sigui possible.

Des d’Imatge més Comunicació també hi volem contribuir i aportar eines i coneixement per donar suport a les vostres iniciatives.

→ Disseny de campanyes i elements gràfics amb accent sostenible

→ Redacció d’articles en clau social i llenguatge de gènere

Propostes i suport d’accions socials

 

Objectius desenvolupament sostenible
Voluntariat corporatiu

VOLUNTARIAT CORPORATIU

A Imatge més Comunicació tenim experiència en l’acompanyament d’entitats i empreses en el disseny i gestió de programes o activitats que incorporin equips de voluntariat.

Explica’ns quin és el vostre projecte inicial i nosaltres us ajudarem a formular i a desenvolupar un Pla de Voluntariat corporatiu que sigui una experiència enriquidora, transformadora i molt positiva per a la vostra organització i per a les persones que hi participin.

Per aconseguir que les vostres accions donin resposta real a les necessitats socials, però també estratègiques per vosaltres, caldrà conèixer i analitzar els diferents programes actius d’entitats afins al vostre àmbit d’actuació.

Treballarem per crear aliances amb organitzacions, institucions i ens públics, si s’escau, per tal d’impulsar en conjunt les accions més adequades i que generin el màxim impacte social possible.

→ Disseny de programes de Voluntariat Estratègic

→ Acompanyament en la redacció, revisió i posada en marxa

→ Accions de promoció i formació sobre voluntariat

 


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.