objectius empresarials 2015

Objectiu 2015

3,2,1…

Ja ha començat el compte enrere, el 2015 ens espera.
Un nou any, nous reptes, il·lusions, objectius…i dubtes…ho aconseguirem?
Com? Segur que amb molt d’esforç, treball i imaginació…
I si pot ser també amb una mica d’ajuda, per això us recordem que encara estan oberts alguns dels programes d’ajuts a les empreses que internacionalitzen a través d‘Acció, l’agència adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i dels quals formem part com a assessors validats en els programes de màrqueting digital.

Read more

Treballar el posicionament on-line

Idea clau 3: Treballar el posicionament on-line

SEO, SEM, Xarxes Socials i Reputació digital.
Està clar que el Màrketing digital és imprescindible per treballar la visibilitat i el posicionament d’una empresa en la xarxa.
La possibilitat d’estar a prop dels clients les 24h. al dia i els 7 dies a la setmana és tot un repte i més si pensem que aquests clients poden estar arreu del món.

 

Read more

Fer alguna campanya publicitària

Idea clau 2: Fer alguna campanya publicitària

Publicitat = despesa?…potser hi ha algú que encara té dubtes sobre el potencial de la publicitat o del retorn d’aquest tipus d’inversió, però una bona campanya publicitària garanteix la visibilitat de la marca i dels seus productes i serveis.

Read more

Mostrar una bona imatge de marca

Idea clau 1: Mostrar una bona imatge de la teva marca.
Com vols que et vegin els teus clients?…i què pots fer per aconseguir millorar la teva visibilitat?..
Una bona imatge de marca és, evidentment, un concepte molt ampli.
Es construeix a base de temps i és el resultat global de tot el conjunt d’accions que realitza dia a dia una empresa. Però, no per això ens hem de desmoralitzar…i si anem per pams?…sobretot si ets una nova empresa, de moment ens centrarem en la imatge gràfica corporativa.

Read more

Happy business to you!

Si, si, sona realment bé!… i és que… a qui no li agradaria tenir molts negocis feliços?
Ens ha entusiasmat la idea de poder dessitjar-vos això i també poder aportar-vos una mica d’il·lusió, però de ben segur que penseu que tenir bons desitjos no costa gaire, el que de veritat costa és aconseguir que aquest es facin realitat.

Read more

Nova web, nou blog i nous projectes

Estrenem web i blog i també estrenem nous projectes.

Tot plegat un gran repte en aquests temps difícils, però tot i que possiblement això sigui molt estrenar, us puc assegurar que aquestes estrenes em fan moltíssima il•lusió, així doncs, res millor per continuar lluitant que afegir-hi una miqueta d’alegria i una gran dosi de motivació i de treball.

Read more