Avantatges d’un catàleg interactiu

Els catàlegs interactius són una eina molt pràctica i atractiva tant per als usuaris com per a les marques.

La seva d’experiència d’ús és intuïtiva, dinàmica i també molt completa, donat que et permet ampliar la informació dels continguts amb documents complementaris i visualitzar elements multimèdia com fotografies o videos.

Un catàleg interactiu també et permet ser selectiu amb la informació i conèixer i aprofundir sobre els punts d’interès o atributs d’un producte.

Catàlegs tècnics o comercials

Pel que fa a les seves aplicacions, són molt útils com a catàlegs tècnics o catàlegs comercials.

Catàleg tècnic

El catàleg tècnic et permet accedir a les fitxes tècniques, visualitzar galeries d’imatges o vídeos de processos, o bé, dirigir-te a les pàgines específiques de la web corporativa per ampliar la informació inicial.

Catàlegs comercials

Els catàlegs comercials són cada vegada més utilitzats per les grans marques dels sectors del consum perquè milloren la experiència digital i afovereixen la intenció de compra.

En els catàlegs d’ofertes, per exemple, l’usuari pot ampliar ràpidement la informació sobre els productes que són del seu interès i decidir en aquell moment realitzar l’acció de compra a través d’enllaços a les plataformes d’e-commerce.

En la gestió comercial d’una empresa, els catàlegs interactius també poden ser utilitzats com a eina de treball per a l’equip de vendes, ja que permet realitzar comandes, planificar tasques i accedir a les fitxes dels clients des d’un dispositiu mòbil, optimitzant així les visites.

Per últim, aquests catàlegs suposen un estalvi perquè permeten realitzar actualitzacions de manera àgil, es poden compartir per xarxes o enviar per e-mail o newsletter i no passen per impressió.

Disseny dels catàlegs

Els catàlegs interactius estàn pensats per a la visualització des de pantalles, per això les composicions es dissenyen i s’estructuren per oferir un entorn visual atractiu i un accés àgil i intuïtiu des de qualsevol format mòbil com smartphones i tauletes, des de l’ordinador o en suports de Digital Signage.

Contacta amb nosaltres si vols més informació referent a les diferents solucions que et podem oferir. Et farem un pressupost a mida.


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.