DISSENY CORPORATIU

Estàs començant un nou projecte professional o necessites crear una marca per un nou producte o servei? O potser vols renovar la teva imatge corporativa?

En qualsevol dels casos, a Imatge més Comunicació trobaràs un equip de professionals amb una àmplia experiència en el disseny i desenvolupament de la marca.

Explica’ns que necessites i nosaltres t’ajudarem a donar forma a les teves idees i aconseguir una imatge corporativa coherent i conseqüent amb la teva filosofia i els teus valors.

Una marca creativa i significativa per diferenciar-te i sentir-te plenament identificat.

→ Disseny del logotip

Disseny d’aplicacions corporatives

→ Retolació interior i exterior

→ Interiorisme corporatiu

DISSENY DIGITAL

Tenir presència i visibilitat en l’entorn digital és cada vegada més important per les marques.

Internet i les xarxes socials han anat ampliant el ventall de possibilitats que poden oferir a les empreses i creixen els espais de negoci i de comunicació amb els clients.

Des de Imatge més Comunicació t’oferim diverses opcions adaptades a les teves necessitats, tant si necessites el disseny d’una pàgina web de format més reduït per explicar qui ets i què fas, com si vols desenvolupar la teva pròpia botiga virtual i oferir als teus clients la versió de compra on-line a través d’una e-commerce o d’una aplicació mòbil.

→ Disseny Web

→ Disseny App

→ Disseny Newsletter

→ Disseny Banners

DISSENY EDITORIAL

Si estàs pensant a realitzar un projecte editorial et podem ajudar a crear la teva publicació.

Tant si es tracta d’una publicació impresa o d’una publicació en format digital, treballarem al teu costat per aconseguir un bon acabat final per al teu llibre, revista o diari.

Podem desenvolupar el projecte a partir dels teus continguts o ajudar-te en la redacció d’aquests. Una vegada tinguem clara la teva línia editorial, dissenyarem les composicions gràfiques que ens permetin transmetre la informació que vols donar d’una manera atractiva i equilibrada.

→ Disseny de catàlegs

→ Disseny de revistes

→ Disseny de diaris, blogs i newsletter’s

→ Disseny de llibres

PUBLICITAT

La publicitat et pot ajudar a promocionar els teus productes i serveis i a donar visibilitat a la teva marca.

Dissenyar una bona campanya publicitària té diferents fases, a Imatge més Comunicació, t’acompanyem durant tot el procés, des de la creació del missatge i l’eix creatiu fins a l‘adaptació als diferents formats publicitaris i la seva implementació en els diferents mitjans.

Tant si necessites fer una campanya com si només penses en el disseny d’un anunci, consulta les diferents opcions que et podem oferir.

→ Disseny Campanyes publicitàries

→ Disseny Anuncis premsa i revistes

→ Disseny Publicitat exterior

 


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.