Avantatages de les aplicacions mòbils

Cada vegada és més habitual l’ús que fem d’aplicacions mòbils des dels nostres telèfons i tauletes i és evident, que això és deu als avantatges que hi trobem.

L’accés ràpid a la informació, la connexió a un proveïdor de serveis de la nostra confiança i l’experiència pel que fa a la usabilitat són alguns dels motius principals.

Però permetre la instal·lació d’una aplicació en els nostres dispositius implica una selecció d’entre diferents proveïdors del mateix sector i representa un vot de confiança cap a la marca escollida i cap als continguts, productes o serveis que ofereix.

Les marques per tant, han de treballar per aconseguir l’interès dels usuaris en el moment de la descàrrega i la seva fidelitat al llarg del temps.

Disseny i desenvolupament App

Una app ha de ser proyectada com un canal específic de comunicació, no podem tractar-la només com una adaptació del web corporatiu perquè no oferiria una experiència diferent a l’usuari i no tindria gaire sentit per ell, la seva instal·lació i el seu ús.

Per això, hem de pensar a dotar-la de personalitat pròpia i fer-la significativa per l’usuari.

A Imatge més Comunicació us proposem un estudi previ dels usos de l’aplicació i un desenvolupament a mida per aconseguir crear un entorn visual atractiu, pràctic i eficient amb una estructura i un llenguatge gràfic que connecti amb els vostres usuaris i clients.

Si voleu augmentar les vendes, promocionar els vostres productes o serveis o crear un canal de comunicació directa amb els vostres seguidors, un bon disseny i gestió de la vostra app us ajudarà a aconseguir més descarregues i fidelitzar als vostres clients.

Gestió i manteniment

Gestionem la seva instal·lació en les botigues de Google i Apple i el seu manteniment.


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.