Disseny, creativitat i continguts

La funció bàsica d’un catàleg és mostrar informació, però amb un bon treball de disseny i de comunicació podem esperar-ne uns millors resultats.

Conèixer els propòsits i les necessitats de la marca i del seu públic seran elements claus per elaborar un relat textual i visual singular i coherent.

El disseny, els continguts, el tipus de format i els acabats d’impressió ens ajudaran a transformar la informació aconseguint que aquesta resulti atractiva i interessant pels destinataris.

Totes aquestes eines ens poden servir per impulsar les vendes, la contractació de serveis i la captació de nous clients.

Metodologia de treball

A Imatge més Comunicació ens encarreguem de dirigir i desenvolupar tot el procés d’elaboració d’un catàleg per aconseguir una composició atractiva i eficient que doni resposta als vostres objectius empresarials i de comunicació.

Des del recull de la informació i la seva anàlisi, el disseny de la creativitat del missatge i de la composició gràfica, fins a l’estructura i creació dels continguts, tant de text com d’imatges.

Us podem oferir els serveis de redacció de continguts, traducció, sessions fotogràfiques, maquetació i gestió d’impressió. També ens adaptem al vostre equip de treball o proveïdors habituals.

Formats i tipologies

Escollir el format més adequat per un catàleg dependrà de diferents variables: la quantitat d’informació que es vulgui oferir, text i imatges, i els idiomes que han d’aparèixer i la funció que hagi de complir aquest catàleg, tant pel que fa a objectius empresarials com de comunicació.

Tant si es tracta d’una presentació d’empresa, d’una promoció de productes o d’un catàleg tècnic, el volum d’informació i el tipus de composició que realitzem ens marcaran les dimensions del catàleg. La varietat de formats és àmplia, des de fulletons, díptics, tríptics o quadríptics en mida A5 o A4 fins a catàlegs de grans dimensions.


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.