Construïr un espai web exclusiu

Una pàgina web pot ser una targeta de presentació al món o un nou espai de comunicació amb els nostres clients, però també pot ser l’aparador d’un establiment, la recepció d’un hotel o d’un restaurant des d’on atendre reserves i gestionar comandes, o un gran espai comercial per vendre productes i contractar serveis.

Cada cas requereix d’una estructura i d’un disseny únics, per això, a Imatge més Comunicació construïm espais webs exclusius que donin resposta a les exigències dels vostres projectes.

Dissenyem pàgines web a mida o adaptem plantilles que s’ajustin a les vostres necessitats i a les dels vostres clients i treballem amb l’objectiu de diferenciar i posicionar la marca, generant visites de valor.

Disseny i desenvolupament web

Tant si es tracta d’una web corporativa o d’una botiga virtual, la metodologia de treball que apliquem en cada cas és similar.

A partir d’una anàlisi del projecte, on recollim la informació necessària per dissenyar l’arquitectura web, construïm l’estructura i les diferents pàgines amb criteris d’usabilitat, és a dir, pensant en qui ens vindrà a visitar i què els hi oferirem durant la seva estada perquè els usuaris gaudeixen d’una grata visita i d’una bona experiència des de qualsevol dels dispositius que utilitzin.

Una vegada creat aquest mapa web, més o menys extens en funció de cada cas, passem a la fase de disseny gràfic i a la creació de continguts en format text, imatges o vídeos.

En aquesta fase ens concentrem en el posicionament de la marca per expressar visualment i textualment els valors i propòsits de la marca i treballem perquè els continguts indexin bé en els cercadors. Per això, creem una estructura de la informació pensada a donar respostes a la demanda dels usuaris i a les seves recerques.

Dominis i Hosting

Fem la recerca del noms més adients per les pàgines i gestionem la contractació de la compra dels dominis i serveis de hosting.


Voleu més informació? +34 637 933 746

© 2013 Imatge més Comunicació.